Om oss - om Fixemer Logistics - Fixemer Logistics firmaprofil

Fixemer Logistics: Transporttjenestetilbyderen med stor forbokstav i Europa.

Vi er kontaktpartnere for komplettlastinger av lastebiler til og fra alle plasser i Europa, i Nær- og Midtøsten og i deler av Asia.
 
Dra fordel av våre omfangsrike trafikkforbindelser.

Siden 1951 har vi kontinuerlig utvidet vårt internasjonale transportområde. Vi hører til blant pionerene i Øst-Europa-trafikken. Gjennom vårt omfattende nettverk av kunder og partnere, samt konsentrasjon på vår kjerneforretning "Komplettlastinger med lastebil", teller vi i dag til de mest ytelseskraftige transporttjenestetilbyderne i Europa.


 
Vi har alltid den passende løsningen for din transport!

For transport av produktene dine bruker vi moderne utstyr fra de transportbedriftene som vi har testet og sertifisert, på ønske også med spesialutstyr, helt etter dine krav. Vi disponerer i hele Europa over fraktrom – alltid og overalt.
 


Øk rekkevidden til dine produkter.

Med et stort antall egne trailere utnytter vi fordelene til intermodal trafikk på sjø, på skinner og på vei på en ressurs- og miljøskånsom måte. Vi organiserer leveringskjedene dine for i morgen i dag.
 


Service allerede før den første kilometeren på alle Europas språk.

Vårt logistikknettverk er oppbygd i enkelte profittsentre, som ledes på eget ansvar av de som snakker morsmål. Det betyr for kundene våre: Interkulturell kommunikasjon, korte veier og hurtige reaksjonstider over hele leveringskjeden.


 
Vi optimerer din logistikk.

Ved hjelp av de meste moderne datasystemene arbeider vi kontinuerlig med optimering av logistikkprosessene. Våre moderne kommunikasjonsløsninger forbinder forretningspartnere hurtig, sikkert og rimelig i et nettverk. Dette fører til senking av prosesskostnadene og til forbedring av planleggingssikkerheten til alle de deltakende foretakene. Vi stiller logistikksystemer for en perfekt leveringskjedeadministrasjon til disposisjon.
 


Vi garanterer deg høyeste kvalitet på alle våre tjenester!

Vårt Total Quality Management System bekreftes gjennom ISO-sertifiseringer, samt sikkerhets- og kvalitetsvurderingssystemet til det europeiske kjemiske industriforbundet.
 
Dra nytte av vårt store europeiske nettverk, vår fremtidsorienterte informasjonsteknologi, vår kvalitetsadministrasjon og fremfor alt den kraftige, profesjonelle innsatsen til alle medarbeiderne våre.
 
Fixemer Logistics: Din transport- og logistikktjenesteleverandør i Europa.

Finn ut mer om Fixemer:Fixemer Group

        
FaLang translation system by Faboba
  • © Fixemer Logistics GmbH